Het Huisartsenteam Mathenessestraat
Waarneming
Spoed (076) 565 23 31 Praktijk (076) 565 23 31
Adres Mathenessestraat 61
4834 EA Breda
Kaart
Huisarts(en) Dhr. P. van Hellenberg Hubar
Mw. M. Polman
Mw. G. Kooijman

mathenessestraat@hethuisartsenteam.nl
Fax: (076) 5614426

Afwezigheid Dr van Hellenberg Hubar

Beste patiënten,

Helaas zal ik de komende tijd afwezig zijn in verband met een operatie aan mijn lichaamsslagader.

Sommigen van u weten dat ik al jarenlang loopproblemen heb die het laatste half jaar alleen maar toegenomen zijn. Na vele specialisten te hebben bezocht heeft nu uiteindelijk de vaatchirurg de oorzaak gevonden. Een verstopte lichaamsslagader.

Het is nog onduidelijk hoe lang ik afwezig zal zijn. Zeker een ding, ik kom terug want patiëntenzorg ligt mij na aan het hart.

Tijdens mijn afwezigheid zullen mijn werkzaamheden mede worden overgenomen door dr. P.Snijders in deze praktijk.  

Hopende u zo juist te hebben geïnformeerd,

 

Met vriendelijke groet,

Peter van Hellenberg Hubar, huisarts.

Nivel

Onze huisartsenpraktijk doet mee aan het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel). Het Nivel kent een zeer strikt privacy beleid en ontvangt van ons geen informatie waarmee patiënten direct geïdentificeerd kunnen worden. Patiënten kunnen bij onze zorgverlener(s) meer informatie opvragen en daar ook hun eventuele bezwaar laten registreren. Meer informatie kunt u vinden op de website van Nivel Zorgregistraties eerste lijn: www.nivel.nl/zorgregistraties en voor de privacybescherming: www.nivel.nl/nl/NZR/over-nivel/privacybescherming

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

NIVEL Zorgregistraties

Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende softwareHet Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017. Kijk voor meer informatie op www.hethuisartsenteam.nl

Klik hier voor meer informatie.
Qualiview
Wilt u meedoen aan het tevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.

telefonische bereikbaarheidVoor spoedgevallen en intercollegiaal overleg kunt u elke werkdag bellen tussen 08.00 en 17.00 uur.

Voor overige zaken kunt u bellen met de doktersassistente:

De praktijk is 4 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 08.15 tot 16.00 uur.
Op donderdag is de praktijk bereikbaar op andere tijden: 08.15 tot 12.30 uur en 14.00 tot 16.00 uur.

Herhaalrecepten 24 uur per dag via de receptenlijn.